Първоначално публикувано от iee
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеСпоко,80 % от колите на пазара са така преди да ги изперат
И все пак е по-добре да купиш такава кочина и да си я изпереш, отколкото да купиш лъскава замаскирана развалина за много по-висока сума....
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДобре, де. Защо избягвате моя въпрос? Някаква космическа тайна ли е, или порвдния мит за 2,4......
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДобре, де. Защо избягвате моя въпрос? Някаква космическа тайна ли е, или порвдния мит за 2,4...
За тоя мотор има изписано бол по-назад в темата, а и не само в нея. Автомат на 1,9 съм виждал и аз, но наистина е голяма рядкост .. за съжаление. Ако попаднеш на поддържан екземпляр 2,4 все си мисля, че няма да имаш проблеми при правилна експлоатация.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Въпроса е как да позная добрия екзепляр от уморения?
Нещо характерно?
И толкова ли е зле оная Монтанската, че все тя ми е пред очите...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Батка като видя да пише Дупница или нещо в него край и настръхвам.... там се отсяват предимно най-евтините утайки от Италия и германияEX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеТова е грозната истина.
И все пак е по-добре да купиш такава кочина и да си я изпереш, отколкото да купиш лъскава замаскирана развалина за много по-висока сума.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от iee Покажи съобщениеДнес я видях по един булевард. Честно казано, доста добре изглеждаше на пръв погледМладежът, който я караше не се поддава на провокации. Отитах се да го предизвикам да я поизреже, за да видя, колко пуши, ама не ме отрази изобщо
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеДобре, де. Защо избягвате моя въпрос? Някаква космическа тайна ли е, или порвдния мит за 2,4...В Бг аз знам за 3-4 случая на спукани глави
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:57 ----------
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеВъпроса е как да позная добрия екзепляр от уморения?
Нещо характерно?
И толкова ли е зле оная Монтанската, че все тя ми е пред очите...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Не е бордо, има една комби с бежова кожа, автомат, сиво-кафява на цвят. В мобиле е на 12 300 в момента. Аз мислех че за нея се обсъжда че и врат дюзите.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
Апропо, тази някой гледал ли я е: http://www.cars.bg/c632513
156цата замина вчера и от днес ще бъда особено активен да задавам въпроси
Една бяла се появи в Дупница преди малко, че и ценатт и хубава:
http://www.cars.bg/c643846Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
Comment
-
A .. тази бялата ако е технически Ок .. дори и с некоя друга забележка си е добър вариант според мене. Пък и този цвят винаги ме е кефел.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Явка, това бялото е страшнооо! Все едно видях друг модел автомобилЗа почти 2008 цената няма, какво да се коментира. И мене, обаче ме притеснява тая Дупница....И все пак много зависи, колко пари можеш да отделиш, щото квото и да й има за още няколко хиляди ще стане идеална. Пък и едва ли това е крайната й цена
п.п. сега видях, че горе по средата на таблото има нещо гадно...е тва ще е трудно за оправянеLast edited by iee; d.m.y г., 21:36.Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
Comment